Saavutettavuusseloste

Satakunta Testbedin verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua satakuntatestbed.fi ja on laadittu 18.05.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Pyrimme siihen, että verkkosivumme ovat saavutettavat. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain (WCAG-kriteeristö 2.1, A- ja AA-taso).

Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ilmoitathan siitä meille!

Saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä ja huomioissa kehotamme olemaan yhteydessä Mervi Vähätaloon, sähköposti: mervi.vahatalo@samk.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen välilehteen). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Päivitämme tätä selostetta sitä mukaa, kun korjaamme puutteita.