Tapahtumat

Hyvinvointiteknologiamessut 1.11.2024

Lu­vas­sa on in­nos­ta­via ja mo­ni­puo­li­sia asian­tun­ti­ja­pu­heen­vuo­ro­ja, mie­len­kiin­toi­sia kes­kus­te­lu­ja sote-alan ajan­koh­tai­sis­ta tee­mois­ta sekä laa­ja näyt­teil­lea­set­ta­jien tar­jon­ta! Vuoden kiinnostavin hyvinvointi- ja terveysteknologian tapahtumakokonaisuus esittelee monipuolisesti teknologian ja digitaalisten palveluiden tilaa nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja, esittelyjä ja keskusteluja alan uusimmista innovaatioista ja ajankohtaisimmista aiheista. Tapahtumakävijöitä palvelee myös laaja näytteilleasettajatarjonta.

Satakunnan terveysteknologia-alan alueverkosto Porissa 11.09.2024

Osallistujat pääsevät kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja yritysesimerkkejä, sekä verkostoitumaan muiden terveysteknologia-alan toimijoiden kanssa. Healthtech Finland järjestää yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) ja Prizztech:n kanssa verkostoitumistilaisuuden Porissa 11.9.2024. Kaikki terveysteknologia-alan osaajat ja yritysten edustajat ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen! Tapahtumapaikkana toimii Satakunnan ammattikorkeakoulu (Satakunnankatu 23, Pori). Tilaisuuden puheenvuorot voi katsoa myös Teamsin kautta.

Brainstorm Blitz -tapahtuma 16.5.2024

Tervetuloa IKI-ikääntymisestä innovaatioiksi -hankkeen 16.5. SAMKilla järjestämään Ideakilpailuun. Tapatumassa ideoidaan erityisesti ikäihmisten kotona asumista tukevaa teknologiaa ja palveluita.  Tilaisuudessa on mahdollista päästää luovuus valloilleen ja kehitellä innovaatioita monialaisissa ryhmissä suomeksi tai englanniksi. Tilaisuus on suunnattu ihan kaikille, ennakko-osaamista ei tarvita. Parhaan idean keksineet palkitaan!

Uudistuvat palvelut – ikääntyneiden hyvinvointia tukevien palveluiden kehittäminen 9.4.2024

Satakunnan hyvinvointialue kehittää ikääntyneille tarjottavia palveluita. Tavoitteena on panostaa ennaltaehkäiseviin ja hyvinvointia tukeviin palveluihin ja ehkäistä raskaamman hoidon tarvetta. Yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa Satakunnan hyvinvointialue järjestää alueella toimiville ympärivuorokautisen palveluasumisen tuottajille ideointitilaisuuden, jossa voidaan yhdessä miettiä kevyempien palvelujen tuottamisen mahdollisuuksia. Tervetuloa! Ilmoittaudu tästä 3.4. mennessä Olethan huomioinut myös Valviran järjestämän webinaarin Yhteisöllisestä asumisesta 20.3.2024 Paikka: SAMK, Agora-sali Katuosoite: Satakunnankatu 23, 28130 Ajankohta: 9.4.2024 klo 9.00 – 13.00

Hyvinvointi- ja terveysteknologialla parempaa huomista -seminaari ja näytteilleasettajatapahtuma 24.8.2023

Lämpimästi tervetuloa Hyvinvointi- ja terveysteknologialla parempaa huomista -tapahtumaan 24.8.2023 klo 9.00-16.00! Tilaisuudessa kuullaan innostavia puheenvuoroja ja esimerkkejä hyvinvointi- ja terveysteknologian hyödyntämisestä sosiaali- ja terveysalalla sekä siitä, miten teknologia voidaan valjastaa osaratkaisuksi työvoimapulaan. Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan runsaaseen joukkoon alan kärkiteknologioita näytteilleasettajien ständeillä.

RoboAI-viikkolla 17.4.2023 hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivä

SAMKilla vietetään taas RoboAI viikkoa alkaen 17.4. Hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivänä, 17.4, esitellään hyvinvointi- ja terveysalaa ja tekniikkaa opettajille, opiskelijoille ja muille ammattilaisille.

Satakunta Testbed – Elinvoimaa älykkäällä sotella -ajankohtaisseminaari 24.3.2023

Tervetuloa Satakunta Testbed – Elinvoimaa älykkäällä sotella -seminaariin 24.3.2023! Tapahtumassa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja hyvinvointi- ja terveysteknologiatoimialasta, teknologioiden hyödyntämisen vaikutuksista sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen ja alan yritysten kasvun mahdollisuuksista. Tapahtumassa on mahdollista tutustua ennen seminaarin alkua ja lounastauolla satakuntalaisiin hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksiin näytteilleasettajaständeillä.

Digitaalisen toimintakulttuurin muutos kotona asumisen tukena 13.2.2023

Tervetuloa Digitaalisen toimintakulttuurin muutos kotona asumisen tukena -webinaariin 13.2.2023 klo 13-16! Tilaisuudessa kuullaan esimerkkejä kotihoidon toimintakulttuurin kehittämisestä, onnistuneesta teknologian käyttöönotosta ja digitaalisten palveluiden hyödyntämisestä osana sote-palveluja. Tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitää kehitysjohtaja Jaana Tuomila otsikolla Muutos on nyt! Tilaisuuden järjestävät Satakati ja Satakunta Testbed -hankkeet. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 13.2.2023 klo 8.00 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/Toimintakulttuurin_johtaminen_sotessa_8462.

AI Roundtable: Tekoälyllä ja digipalveluilla hyvinvointia soteen 2.3.2023

Tervetuloa AI Roundtable: Tekoälyllä ja digipalveluilla hyvinvointia soteen -hybriditilaisuuteen ja -työpajaan 2.3.2023 klo 13-16! Tilaisuudessa kuullaan innostavia esimerkkejä teknologiainnovaatioiden mahdollisuuksista sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä ideoidaan työpajaosuudessa uusia digi- ja teknologiapalveluja. Tilaisuus järjestetään Crazy Townissa (Rautatienpuistokatu 7, Pori) ja Teamsissä. Tilaisuuden järjestävät Tekoälyn työkalut – AI Roundtable ja Satakunta Testbed -hankkeet.

Hyvinvointiteknologian käyttöönotto: Miten huomioidaan lainsäädäntö, tietosuoja ja itsemääräämisoikeus? 31.1.2023

Tervetuloa Hyvinvointiteknologian käyttöönotto: Miten huomioidaan lainsäädäntö, tietosuoja ja itsemääräämisoikeus? -webinaariin 31.1.2023 klo 13.00-15.15! Tilaisuudessa käsitellään ja keskustellaan monipuolisesti teknologian käyttöön liittyviä erilaisia teemoja sekä asiakkaan että organisaation näkökulmista. Tilaisuuden järjestävät Satakunta Testbed ja Satakati -hankkeet. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 30.1.2023 klo 14.00 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/Lainsaadanto__itsemaaraamisoikeus_sotessa_0539.

Teknologiapalvelut tutuiksi hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemistolla -työpaja ja keskustelutilaisuus 20.1.2023

Tervetuloa hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemiston suunnittelutyöpajaan ja keskustelutilaisuuteen perjantaina 20.1.2023 klo 12.00-16.00! Tilaisuus toteutetaan hybridinä Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustila Kallelassa (Gallen-Kallelankatu 7, Pori) ja Teamsissä. Verkkopohjainen hakemisto esittelee tulevaisuudessa sekä kuluttajien että sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten hyödynnettävissä olevia digitaalisia palveluja ja teknologioita.

Kotihoito kehittyy: Miten hyödynnän teknologian tuottamaa dataa? 7.11.2022

Tervetuloa Kotihoito kehittyy: Miten hyödynnän teknologian tuottamaa dataa? -webinaariin 7.11.2022 klo 13-16! Tilaisuudessa kuullaan käytännön esimerkkejä erilaisista kotihoidossa käytettävistä teknologioista ja niiden tarjoamasta tiedosta. Tilaisuus on tarkoitettu kotihoidon henkilökunnalle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaarin järjestävät Satakati ja Satakunta Testbed -hankkeet. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 4.11.2022 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/kotihoito_kehittyy.

Hyötypelien tulevaisuus hyvinvointialueilla 13.7.2022

Tervetuloa Hyötypelien tulevaisuus hyvinvointialueilla -tilaisuuteen 13.7.2022 klo 17-19! Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja pelitestausta. Tapahtumassa keskustellaan mm. siitä, miltä pelillisyys näyttää uusien hyvinvointialueiden näkökulmasta. Tule Porin Crazy Townille (Rautatienpuistokatu 7,  Pori) kuulemaan asiantuntijoita, keskustelemaan teemasta ja verkostoitumaan! Samalla pääset itse kokeilemaan mm. YETI-tablettia ja Rehaboo! -peliä.