Palvelut

Satakunta Testbed palvelut

Satakunta Testbed tuottaa palveluita yrityksille ja sote-toimijoille. Tavoitteena on auttaa yrityksiä tuotekehityksessä ja sote-toimijoita ratkaisemaan käytännön haasteita teknologian avulla. Yritykset voivat lähestyä Satakunta Testbediä missä tahansa tuotekehityksen vaiheessa. Uusi liiketoiminta- tai tuoteidea saattaa kaivata sparrausta ammattilaisilta, prototyypin käytettävyyttä voidaan arvioida ja valmiita tuotteita voidaan testata oikeassa kliinisessä ympäristössä. Sote-tuottajien kohtaamiin haasteisiin vastaamiseksi voidaan kartoittaa sopivaa teknologiaa ja testata sitä.

Mikäli haluat saada tuotteesi tai palvelusi testaukseen mukaan, otahan yhteyttä Yhteystiedot-sivulla olevalla lomakkeella. Käsittelemme yhteydenotot noin kerran kuukaudessa. Valitsemme sopivimman testauspaikan laajoista verkostoistamme ja laadimme testaussuunnitelman yhdessä kanssanne. Valmistelemme myös tarvittavat luvat ja sopimukset. Koordinoimme testauksen, keräämme palautteen ja raportoimme sen. Pyrimme tekemään testauksesta helppoa niin yrityksille kuin testaajillekin. Toimintatapamme ovat systemaattisia ja pyrimme tuottamaan tietoa, jonka avulla toimintaa voidaan todella kehittää. Mikäli sinä tai työyhteisösi haluatte toimia testaajana, ottakaa yhteyttä testbed-toimijoihin.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenla

Kuvassa nuori vaaleatukkainen nainen istuu pienen lapsen kanssa ja keskustelee sinipaitaisen naisen kanssa.

Hankkeessa luodaan kansallinen hyvinvointi- ja terveysteknologioiden palveluhakemisto. Verkkopohjainen Wenla-palvelu esittelee sekä kuluttajien että sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten hyödynnettävissä olevia digi- ja teknologiapalveluja.

Wenla-palvelun tarkoituksena on edistää teknologiatiedon helppoa ja nopeaa löytämistä sekä tarjota ideoita sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Hakemisto mahdollistaa teknologioiden hakemisen mm. kohderyhmien, käyttökohteiden sekä erilaisten teemojen ja kriteerien mukaan.

Kuluttajien sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi palvelun sisältöä voidaan hyödyntää mm. sosiaali- ja terveysalaan sekä hyvinvointiteknologiaan liittyvässä opetuksessa ja koulutuksessa.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille palvelu mahdollistaa vaivattoman tavan saada omat teknologiapalvelut laajan yleisön tietoisuuteen.

Wenla-palvelu löytyy osoitteesta: https://wenla.fi/

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenlan logo