Palvelut

Satakunta Testbed palvelut

Satakunta Testbed tuottaa palveluita yrityksille ja sote-toimijoille. Tavoitteena on auttaa yrityksiä tuotekehityksessä ja sote-toimijoita ratkaisemaan käytännön haasteita teknologian avulla. Yritykset voivat lähestyä Satakunta Testbediä missä tahansa tuotekehityksen vaiheessa. Uusi liiketoiminta- tai tuoteidea saattaa kaivata sparrausta ammattilaisilta, prototyypin käytettävyyttä voidaan arvioida ja valmiita tuotteita voidaan testata oikeassa kliinisessä ympäristössä. Sote-tuottajien kohtaamiin haasteisiin vastaamiseksi voidaan kartoittaa sopivaa teknologiaa ja testata sitä.

Mikäli haluat saada tuotteesi tai palvelusi testaukseen mukaan, otahan yhteyttä Yhteystiedot-sivulla olevalla lomakkeella. Käsittelemme yhteydenotot noin kerran kuukaudessa. Valitsemme sopivimman testauspaikan laajoista verkostoistamme ja laadimme testaussuunnitelman yhdessä kanssanne. Valmistelemme myös tarvittavat luvat ja sopimukset. Koordinoimme testauksen, keräämme palautteen ja raportoimme sen. Pyrimme tekemään testauksesta helppoa niin yrityksille kuin testaajillekin. Toimintatapamme ovat systemaattisia ja pyrimme tuottamaan tietoa, jonka avulla toimintaa voidaan todella kehittää. Mikäli sinä tai työyhteisösi haluatte toimia testaajana, ottakaa yhteyttä testbed-toimijoihin.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenla

Kuvassa nuori vaaleatukkainen nainen istuu pienen lapsen kanssa ja keskustelee sinipaitaisen naisen kanssa.

Wenla-palvelu tarjoaa tietoa kuluttajille, kunnille ja sosiaali- ja terveysalan organisaatioille kohdennetuista hyvinvointi- ja terveysteknologiapalveluista.

Wenla-palvelun tarkoituksena on edistää teknologiatiedon helppoa ja nopeaa löytämistä sekä tarjota ideoita sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Hakemisto mahdollistaa teknologioiden hakemisen mm. kohderyhmien, käyttökohteiden sekä erilaisten teemojen ja kriteerien mukaan.

Kuluttajien sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi palvelun sisältöä voidaan hyödyntää mm. sosiaali- ja terveysalaan sekä hyvinvointiteknologiaan liittyvässä opetuksessa ja koulutuksessa.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille palvelu mahdollistaa vaivattoman tavan saada omat teknologiapalvelut laajan yleisön tietoisuuteen. Wenla-palvelu löytyy osoitteesta: https://wenla.fi/.

Wenla-palvelun tuottamisesta vastaa elinkeino- ja kehitysyhtiö Prizztech Oy. Sivustoa kehitetään osana Teknologian älykkäällä käyttöönotolla uusia palveluinnovaatioita sote-alalle – TÄPS. Hanketta toteuttavat Prizztech Oy ja Satakunnan ammattikorkeakoulu. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -rahoituksella.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenlan logo