Vierailulla Porin Seudun Invalidit ry:llä

Maaliskuun lopulla SAMKin Satakunta Testbed porukka kävi esittelemässä apuvälineitä Porin Seudun Invalidit ry:n toimistolla. Paikalla oli runsaasti väkeä ja marketeista ja apuvälineliikkeistä saatavilla olevat apuvälineet kiersivät pöydissä ja herättivät mielenkiintoa. Lämmin vastaanotto ja iloinen puheensorina täyttivät tilan!  

Sukanvetoväline, pidennetyt kynsisakset, taitettava kävelykeppi ja pitkäkahvaiset ihonhoitoapuvälineet olivat pääosassa vierailulla. Helposti puettavat vaatteet olivat myös esillä ja ”hypisteltävänä”. Monelle tuli yllätyksenä tietoon, että näitä apuvälineitä saa helposti hankittua marketeista ruokaostosten ohella ja hintakin on usein kohtuullinen. Monia apuvälineitä saa lainaan myös apuvälinelainaamosta, mutta joku voi haluta hankkia tuotteen myös omaksi.  

Tietoisuuden lisääminen ja testaaminen on aina yhtä palkitsevaa! Tällä kertaa mukaan tarttui ajatus kehittää apuvälinepakkia ja lisätä vielä uudempaa teknologiaa mukaan. 

Teksti: Nina Karttunen