Vierailulla Porin Seudun Reumayhdistyksellä

SAMKin Satakunta Testbed -hankkeen työntekijöitä oli vierailulla Porin Seudun Reumayhdistys ry:n tapahtumassa Porin keskustassa tammikuun loppupuolella. Vierailun tarkoituksena oli ennen kaikkea hyvinvointiteknologian ja terveysteknologian sekä apuvälineiden esittely reumayhdistyksen jäsenille. Tämän lisäksi tuotiin esille testbed toimintaa maakunnassa.

Esittelyssä oli tuttujen apuvälineiden lisäksi uudempaa teknologiaa kuten Neurosonic-patja, Somnox=unirobotti ja Sensate-syvärentoutuslaite. Näiden digitaalisten apuvälineiden avulla pyritään auttamaan ja helpottamaan asiakkaan rentoutumista ja laitteet toimivat myös palautumisen apuna. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja toimivat puhelmieen ladattavan sovelluksen avulla.

Tuote-esittelyn jälkeen yhdistyksen jäsenillä oli mahdollisuus tutustua laitteisiin tarkemmin. Tuotteet herättivätkin mielenkiintoa ja innostusta. Jatkossa yhteistyö jatkuu testauksen merkeissä!

Kuvat: Anja Poberznik

Teksti: Nina Karttunen