RoboAI-viikkolla 17.4.2023 hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivä

SAMKilla vietetään taas RoboAI viikkoa alkaen 17.4. Hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivänä, 17.4, esitellään hyvinvointi- ja terveysalaa ja tekniikkaa opettajille, opiskelijoille ja muille ammattilaisille. Tapahtumassa saatte tietoa tulevalla hyvinvointialueella tapahtuvista ja suunnitteilla olevista testauksista, palveluiden kehittämisestä ja ihmisten osallistamisesta. 

Tapahtumassa on erilaisia työpajoja ja hanke/case-esittelyitä, esimerkiksi teknologian hyödyntäminen koulussa, terapeuttiset virtuaalieläimet, esteetön ja turvallinen asuminen ja Satapsykiatrian kokemukset hyvinvointiteknologiasta. Agora-salissa päästään tutustumaan Satakunta Testbedin lisäksi muihin hankkeisiin esittelypisteiden muodossa, esimerkiksi aivoterveyden mittareihin ja Nepsynurkkaan. 

Satakunta Testbedin oma työpaja iltapäivällä on suunnattu yrityksille ja sote-alan toimijoille. Aiheena: tutustu teknologiatestauksen mahdollisuuksiin Satakunnassa. Tule kuuntelemaan yrityksesi ja/tai työpaikkasi osallistumismahdollisuuksista terveemmän tulevaisuuden luomisessa! 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu https://www.roboai.fi/roboai-viikko/