Hyvinvointiteknologiamessut 1.11.2024

Lu­vas­sa on in­nos­ta­via ja mo­ni­puo­li­sia asian­tun­ti­ja­pu­heen­vuo­ro­ja, mie­len­kiin­toi­sia kes­kus­te­lu­ja sote-alan ajan­koh­tai­sis­ta tee­mois­ta sekä laa­ja näyt­teil­lea­set­ta­jien tar­jon­ta!

Vuoden kiinnostavin hyvinvointi- ja terveysteknologian tapahtumakokonaisuus esittelee monipuolisesti teknologian ja digitaalisten palveluiden tilaa nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja, esittelyjä ja keskusteluja alan uusimmista innovaatioista ja ajankohtaisimmista aiheista. Tapahtumakävijöitä palvelee myös laaja näytteilleasettajatarjonta.

Tapahtuman seminaarin teemana on Teknologia osana sote-alan resurssipulan ratkaisua. Tapahtuman avaa kansanedustaja Eeva Kalli ja tapahtuman keynote-puheenvuoro pitää johtaja Arja Laitinen Hyvinvointiala HALI ry:stä. Tapahtuma huipentuu paneelikeskusteluun, jonka aiheena on Teknologialla hyvinvointia ja kasvua. Tapahtumaosallistujat pääsevät vaikuttamaan paneelikeskustelun sisältöön esittämällä panelisteille kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Tutustu tarkemmin tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta kävijöille ja näytteilleasettajille. Tapahtuma järjestetään 1.11.2024 Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella Agora-salissa (Satakunnankatu 23) Porissa.

Valtakunnalliset Hyvinvointiteknologiamessut ovat tarkoitettu hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille, sosiaali- ja terveysalan johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle, kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä vastaaville, opettajille ja opiskelijoille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.

Teknologia osana sote-alan resurssipulan ratkaisua
Ohjelma
09:00 Näytteilleasettajiin tutustuminen
10:00 Tervetuloa!
10:05 Tapahtuman avaus,
Kansanedustaja Eeva Kalli
10:15 Sote-digitalisaation ajankohtaisia asioita,
Erityisasiantuntija Jukka Lähesmaa, STM
10:35 Keynote-puheenvuoro
Johtaja Arja Laitinen, Hyvinvointiala HALI ry
11:05 Monitieteinen lähestymistapa tulevaisuuden hyvinvointiteknologian ja digitaalisen terveydenhuollon tutkimukseen ja koulutukseen – DigiNet-verkosto edistämässä osaamisen kehittämistä,
Diginet-verkoston koordinaattori, TKI-asiantuntija Birgitta Tetri, Laurea-ammattikorkeakoulu
11:25 Omakustanteinen lounas ja näytteilleasettajiin tutustuminen
13:30 Teknologian käyttöönotto sosiaali- ja terveyspalveluissa – vältä haasteet ja onnistu,
Nuorempi tutkija, DI, sh Riika Saurio, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT
13:50 Teknologian hyödyntäminen hoitotyössä: vinkit ja haasteet,
Sairaanhoitaja Juha Mäkelä, Satakunnan hyvinvointialue
14:10 Asiakkaiden kokemuksia teknologian hyödyntämisestä
14:24 Näytteilleasettajiin tutustuminen
15:00 Paneelikeskustelu: Teknologialla hyvinvointia ja kasvua,
Toimitusjohtaja Saara Hassinen, Terveysteknologia ry
Digijohtaja Jani Lavonen, Satakunnan hyvinvointialue
Toimitusjohtaja Elina Junnila, Kotihoitopalvelu Sata Oy
Hyvinvointikoordinaattori Riikka Lammi, Harjavallan kaupunki
Projektikoordinaattori Henrik Honkanen, HealthHub Finland EDIH
15:30 Näytteilleasettajiin tutustuminen

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjien logot: Satakunta testbed, DIAK, Prizztech, Sataedu, SAMK, Tampereen yliopisto ja RoboAI