Teknologiapalvelut tutuiksi hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemistolla -työpaja ja keskustelutilaisuus 20.1.2023

Tervetuloa hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemiston suunnittelutyöpajaan ja keskustelutilaisuuteen perjantaina 20.1.2023 klo 12.00-16.00! Tilaisuus toteutetaan hybridinä Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustila Kallelassa (Gallen-Kallelankatu 7, Pori) ja Teamsissä.

Verkkopohjainen hakemisto esittelee tulevaisuudessa sekä kuluttajien että sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten hyödynnettävissä olevia digitaalisia palveluja ja teknologioita. Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemiston tarkoituksena on edistää teknologiatiedon helppoa ja nopeaa löytämistä sekä tarjota ideoita sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille palvelu mahdollistaa vaivattoman tavan saada omat teknologiapalvelut laajan yleisön tietoisuuteen.

Työpajassa suunnitellaan mm. teknologioiden kategorisointia ja hakemiston toimintoja.
Ohjelma
12:00 Tervetuloa ja hakemistosuunnitelman esittely,
Satakunta Testbed -hankkeen projektipäällikkö Niina Holappa, Prizztech Oy
12:15 Kommentit ja kysymykset
12:25 Työpaja osa 1
13:00 Työpajan osa 1. tulosten esittely
13:30 Kahvitauko
13:45 Työpaja osa 2.
14:30 Työpajan osa 2. tulosten esittely
15:00 Työpajaosuus päättyy
15:05 Vapaamuotoista verkostoitumista pienen purtavan tai ruoan äärellä (omakustanteinen), paikka vahvistuu

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista tilaisuuden järjestelyjen ja rajallisen osallistujamäärän vuoksi 19.1.2023 klo 12.00 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/Teknologiapalvelut_tutuiksi.

Tilaisuuden järjestää Satakunta Testbed -hanke. Hanketta toteuttavat Prizztech Oy, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja WinNova. Satakunta Testbed -hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.